Молитви за църкви или нужди

Нуждата ни от всекидневна молитва. „Всички, които днес идват при Христос, трябва да помнят, че заслугите Му са тамянът, който се смесва с молитвите на онези, които се покайват от греховете си и получяават прощение, милост и благодат. Нуждата ни от застъпничеството на Христос е постоянна. Ден след ден, сутрин и вечер смиреното сърце има нужда да принася молитви на които ще се отговори с благодат, мир и радост.

„Прочее, чрез Него нека принасяме на Бога непрестанна хвалебна жертва, сиреч плод от устни, които изповядват Неговото име. А не забравяйте да правите благодеяния и да споделяте с други благата си, защото такива жертви са угодни на Бога.“ /ЕГУ, АБК, т. 6, стр. 1078/.

В събота, 22.05.2021 година, ще се молим за църкви „Благоевград Б“ и „Ботевград“.

Църква „Благоевград Б“ с пастор Стефан Траянов е активна мисионски ориентирана църква – нека се молим за приятелите в нея и за тези от чужбина, с които пасторът работи онлайн и не само – Бог да ги благослови и да станат част от Неговата църква на земята. Да се молим и за новокръстените – да бъдат утвърдени в истината.

Църква „Ботевград„, за която се грижи пастор Ганчо Мавродиев ни кани да се молим за духовно съживление на вярващите, за осъзнаване призванието им от Бога и за възкресяване на мисионския дух в тях.

Свалете в doc-формат>>

0 0 votes
Оцени тази публикация
Запишете се
Уведомете ме за
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x