Пътуващата библейска изложба в гр. Троян

Изложбата беше проведена в периода 02 – 04.06.2023 г.

Благодарение на милостивата Божия намеса червеният код от прогнозата за времето не се състоя. Като цяло беше слънчево, с изключение на последния ден.

По време на изложбата се запознахме с много интересни хора, някои от които изразиха съжаление, че не са били уведомени предварително за събитието, за да имат възможността да поканят техни близки – приятели, роднини.

Около 15 човека попълниха анкетните карти с данни за контакт.

Проектът беше реализиран с външни ресурси.

В петък получихме помощ от колегата в Габрово (Деян Николов) и моята леля Янка от Габрово; в събота дойдоха брат Александър Георгиев и Вальо от Плевен; в неделя – колегите Румен Матрачийски и Стоян Тодоров.

Изключително съм благодарен на моите родители, които бяха на линия по време на цялата изложба.

Неоценима помощ получих също от пастор Георги Кертиков, както и от местни момчета, които дори не са членове на църквата.

Този тип събития са полезни не само за външни хора, но и за църковни членове – те се почувстваха освежени и мотивирани.

Тепърва ще обмисляме идеи какви събития да предложим на хората, попълнили анкетите, за да задържим проявения от тяхна страна исторически/духовен интерес.

И последно, но не и по значение, искам да изразя личната си признателност към сестра Галя, която любезно предостави своя апартамент на мен и на родителите ми, за да има къде да се настаним и да пренощуваме.

Бог да благослови изобилно всички участници, които по един или по друг начин, допринесоха за осъществяването на тази инициатива!

проповедник Владимир Стойков

 

1 1 vote
Оцени тази публикация
Запишете се
Уведомете ме за
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x