Молитви за църкви или нужди

Пристъпете дръзновено в молитва! „Защо да не се молите така, сякаш съвестта е освободена от престъпления, за да можете да дойдете до Трона на благодатта в смирение и все пак със свято дръзновение, издигайки свети ръце без гняв и съмнение? Не коленичете и не покривайте лицата си, сякаш има нещо, което желаете да прикриете, но повдигнете очите си към  небесното светилище, където Христос, вашият Първосвещеник, стои пред Отец, за да представи молитвите ви, смесени със Собствените Му заслуги и неопетнената Му праведност, като благоуханен тамян.
Вие сте поканени да дойдете, да искате, да търсите, да хлопате; и имате уверението, че няма да пристъпвате напразно. Исус казва: „Искайте и ще ви се даде; търсете и ще намерите; хлопайте и ще ви се отвори, защото всеки, който иска, получава; който търси намира; и на тогова, който хлопа, ще му се отвори.“/ЕГУ, Съвети към родители, учители и ученици,
цитирано в „Молитва“ стр. 84, 85/.

В събота, 6 февруари 2021 година, ще се молим за църкви „София-Запад“ и „София-Солунска“.

Църква „София-Запад“ с пастор Стоян Петков се нуждае от молитвите ни за здравето на членовете, за мисионската работа и за приятелите на църквата.

Църква „София-Солунска“ с пастор Веселин Антонов има нужда от молитвите ни за здравето на възрастните, за укрепване вярата на младите, за мисионските проекти и за библейските курсове, изнасяни от миряни.

Свалете в doc-формат>>

0 0 votes
Оцени тази публикация
Запишете се
Уведомете ме за
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x