Молитви за църкви или нужди

Всекидневната молитва храни религиозните ни преживявания. „Религията трябва да започва с опразване и очистване на сърцето и трябва да бъде подхранвана от всекиднивна молитва.“ /ЕГУ, Молитва, стр. 184/.

В събота, 13 март 2021 година, ще се молим за църкви „Троян“ и „Трявна“.

Църква „Троян“ се нуждае от молитвите ни за единство на вярващите и за здравето на техния пастор Пламен Радков Петров, който заедно със съпругата си Веселка и дъщеря им Лидка са болни.

Църква „Трявна“ се нуждае от сплотяване на вярващите и за нови хора в църквата, както и за утвърждаване на приятелите в истината и да вземат решение за кръщение.

Освен за пасторското семейство Веселка и Пламен Петрови с дъщеря им Лидка, моля ви да се молим за здравето на пастор Емил  Гроздев, секретар на Пасторския Отдел и съпругата му Мария Гроздева, които също са болни, а брат Емил Бортоласов от църква „Казанлък“ е в много тежко състояние интубиран в болницата „Стара Загора“. Горещо ви моля да ги издигаме постоянно в нашите молитви. Брат Емил Бортоласов е зет на пасторското семейство Маринка и Михаил Контарови.

Със скръб съобщавам, че с. Димитринка Крушкина, съпруга на Илия Крушкин днес е починала. Нека се молим за бр. Крушкин в този тежък момент от живота му.

Свалете в doc-формат>>

0 0 votes
Оцени тази публикация
Запишете се
Уведомете ме за
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x