Молитви за църкви или нужди

„Ако сме потиснати от физическа немощ, несъмнено логично е да се доверим на Господ, като смирено се молим на Бог за нашия собствен случай, и, ако се чувстваме склонни да помолим други, на които имаме доверие, да се обединят с нас в молитва към Исус, Който е могъщият Лечител, помощ със сигурност ще дойде, ако молим с вяра.“ /ЕГУ, Медицинско служене, стр. 16, цитирано в „Молитва“, стр. 260/.

В събота, 27 март 2021 година, ще се молим за църкви „Хасково“ и „Христо Даново“.

Църква „Хасково“ с пастор Сашо Кацаров ни умолява да се молим за болните от Ковид 19 и за групата вярващи от Свиленград – да се разреши проблема във връзка с мястото за богослужение.

Църква „Христо Даново“ със служител Ангел Цеков ни умолява да се молим за приятелите на църквата – да вземат решение за кръщение.

Писмото-благодарност на пастор Емил Гроздев – Секретар на Пасторския Отдел и съпругата му Мария Гроздева за молитвите, които бяха поднесени към Бога за тяхното здраве:

Скъпи приятели,

от името на моята съпруга Мария и от мое име искам да Ви благодарим за молитвената подкрепа и насърченията, които получихме от Вас. За пореден път се убеждаваме в силата на застъпническата молитва. Вярвам, че най-трудния период от развитието на болестта отмина. Сега се чувстваме по-добре и се надяваме, че ще се възстановим напълно!

С поздрав:

Но аз уповавам на Твоята милост;

Сърцето ми ще се радва в спасението Ти. Пс. 13:5

Свалете в doc-формат>>

2.7 3 votes
Оцени тази публикация
Запишете се
Уведомете ме за
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x