Молитви за църкви или нужди

Нашите молитви стигат до Божия трон.

„Чрез пламенните си молитви можете да задвижите Ръката, която движи света. Можете да научите децата си да се молят резултатно като коленичат до вас. Нека молитвите ви се издигат
до Божия трон. „Пощади, Господи, людете Си и не предавай наследството Си на позор, та да ги владеят народите. Защо да рекат между племената: „Къде е техният Бог?“.
Бог работи. той прави чудеса и въпреки че е нависоко и е превъзвишен, молитвата може да достигне трона Му. Той, Който обръща и преобръща, може да направи невероятни неща, ще уважи разкаяната молитва с вяра и на най-скромното от Своите деца.“/ЕГУ, Преглед и Вестител, 23 април 1889 г./

В събота, 05.06.2021 година, когато сме в пост и молитва за предстоящия Събор на ЦАСД, можем в молитвите си да имаме пред вид и двете църкви „Бургас“ и „Буковлък“.

Църква „Бургас“ с пастор Данаил Антонов ни кани да се молим за нов молитвен дом за вярващите и за приятелите на църквата – да вземат решение за кръщение.

Църква „Буковлък“ има нужда от молитвите ни Бог да утвърди приятелите на църквата да вземат решение да се кръстят, да се молим за насърчение на служителите и за младежите и децата в църквата и за повдигане на мисионския дух в нея.

Свалете в doc-формат>>

0 0 votes
Оцени тази публикация
Запишете се
Уведомете ме за
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x