Молитви за църкви или нужди

Писмото-молба на пастор Румен Радев за молитви за неговата тъща – Снежана Христова, която е в много тежко състояние. Нека се молим за нея, само чудо може да я спаси.

Двете семейства от църквата в Буковлак които бяха заразени от вируса Ковид 19 вече са в добро състояние и благодарят за всички молитви които се поднесоха пред Бога за тях.

“…И Христос е същият състрадателен Лекар, какъвто е бил през време на земния Си живот. Той има целебен балсам за всяка болест, възстановяваща сила за всяка слабост. Неговите ученици днес трябва да се молят за болните точно така, както и учениците Му в древността. Оздравяване ще последва, „защото молитвата с вяра ще помогне на болния”. Ние имаме силата на Светия Дух и спокойното упование на вярата, която може да претендира за Божиите обещания. Обещанието на Господа: „На болни ще възлагат ръце и те ще оздравяват” (Марк 16:18) днес е също толкова валидно, колкото и в дните на апостолите. То подчертава привилегиите на Божиите чеда и нашата вяра трябва да го приеме изцяло.” /ЕГУ, По стъпките на Великия Лекар, стр.183/

В събота, 20.06.2020 година ще поднасяме молитвите си и за двете църкви „Гоце Делчев“ и „Дебрене“.

Църква „Гоце Делчев“ с пастор Христо Генчев ни кани да се молим за приятелите – да вземат решение да се кръстят. Да се молим и за единство и единомислие в църквата, за децата в църквата и за здраве на физически болните вярващи в нея.

Църква „Дебрене“ с пастор Пламен Иванов има също нужда от молитвите ни за приятелите – да вземат решение да се кръстят. Да се молим да дойдат и нови хора в църквата.

Свалете в doc-формат>>

0 0 votes
Оцени тази публикация
Запишете се
Уведомете ме за
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x