Молитви за църкви или нужди

Бъдете пламенни в молитвата и в силата на Светия Дух. „Това, от което се нуждаем, е вдъхващо живот влияние на Светия Божий Дух- „Не чрез сила, нито чрез мощ, но чрез Духа Ми, казва Господ на силите.“ Молете се непрестанно и бдете, като работите в съответствие с молитвите си. Когато се молите вярвайте, уповавайте на Бога! Сега е времето за късния дъжд, когато Господ щедро ще дава Своя Дух. Бъдете пламенни в молитвата и бдете в Духа.“ /ЕГУ, Свидетелства за проповедници и евангелски работници, стр. 512 англ./

Скъпи братя и сестри, колеги, в последната събота на годината, 26.12.2020 година ще се молим за църкви „Свищов“ и „Своге“.

Църква „Свищов“, от която са останали само две възрастни сестри се нуждае от молитвите ни за благословение на работата на бр. Красен Кирилов, мирянин, за когото се молихме неотдавна – беше болен от Ковид 19, който се е посветил в служене за оживяване на тази църква – Бог да благослови усилията и да подари плод.

Църква „Своге“ с пастор Веселин Антонов има нужда от молитвите ни за възрастните братя и сестри, за децата и младежите от ромския квартал които посещават Детското Съботно училище и за учителките, които работят с тях и мисионските проекти на църквата.

Свалете в doc-формат>>

0 0 votes
Оцени тази публикация
Запишете се
Уведомете ме за
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x