Молитви за църкви или нужди

„О, нека бъде видяно, братя мои, че Христос пребъдва в сърцето, подкрепящ, заякчаващ и утешаващ. Наша привилегия е да бъдем дарявани всеки ден с богатата мярка на Неговия Свят Дух и да имаме по-широк поглед върху важността и обсега на прогласяваната от нас вест на света. Господ желае да ви разкрие удивителни неща от закона Си. Чакайте пред Него със смирение в сърцето. Молете се най-сериозно за разбиране на времената, в които живеем, за по-пълно схващане на целта Му и за нарастване ефективността в печеленето на души.“/ЕГУ, Свидетелства към проповедниците и евангелските работници, цитирано в „Молитва“ стр. 46/.

Скъпи братя и сестри, колеги, в първата събота от Новата година, 02.01.2021 година ще се молим за църкви „Севлиево“ и „Септември“.

Църква „Севлиево“ с пастор Васил Георгиев има нужда от молитвите ни за духовно съживление на вярващите и за силата на Светия Дух.

Църква „Септември“ с пастор Русин Русинов се нуждае от молитвите ни за:

  1. Физическото здраве на всички братя и сестри.
  2. През Новата година да се осъществят всички мисионски инициативи на църквата.
  3. Да има позитивна промяна в микроклимата вътре в църквата.
  4. Да идват повече приятели на библейската истина в новата сграда на църквата /църква „Септември“ се радва на привилегията да има два молитвени дома/.

Свалете в doc-формат>>

5 1 vote
Оцени тази публикация
Запишете се
Уведомете ме за
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x