Молитва за църкви или нужди

„Имаме нужда от покаяние всеки ден. Молитвите ни трябва да бъдат по-пламенни, тогава ще са и по-действени. По-силна и по-силна трябва да бъде нашата увереност, че Божият Дух ще бъде с нас, правейки ни чисти и святи – така прави и уханни като ливанския кедър.“/ЕГУ, Служители на Евангелието, стр. 235/.

Днес започва програмата 10 дни на молитва 2021. Наша е привилегията и отговорността да включим членовете и приятелите на църквите в нея.

В събота, 9 януари 2021 година,  към молитвите, които ще отправим към небето, ще включим и тези за двете църкви „Сливен“ и „Силистра“.

Църква „Сливен“ с пастор Димитър Касабов ни умолява да се молим за здравето на болните братя и сестри в нея и за приятелите на църквата които участват в курса за изучаване на Библията – да вземат решение за кръщение.

Църква „Силистра“ с пастор Сергей Генов ни моли да се молим за:

1. Изцеление на болните.

2. Духовно пробуждане на църквата.

3. Нови методи за служене на общността.

Вероятно сте прочели „СПЕШНО и критично за молитва! Моля да се включим!“, но ви го предавам пак.

„Гери Грозданова от Пазарджик, /съпруга на Гроздан, майката на Стефи/ е в болницата в Пловдим в много тежко състояние. Положението й и по-тежко, отколкото на п-р Иван Мирчев. Има надежда, тъй като няколко дни е била интубирана и държана в изкуствена кома, но съвсем скоро е получила малко подобрение и сега е само с кислороден апарат. Слава на Бога! Църква Пазарджик е във верижна молитва и Господ действа. Но дробовете й са увредени от предишно заболяване, което има и с Ковид 19 и ситуацията се е влошила драстично, така че животът й е в опасност. Жената е на около 45 годишна възраст и знаем, че Бог може да прави чудеса! НЕКА СЕ МОЛИМ!“

Свалете в doc-формат>>

0 0 votes
Оцени тази публикация
Запишете се
Уведомете ме за
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x