Молитви за църкви или нужди

Духът придружава всяка искрена молитва. „Религията, която идва от Бога, е единствената, която ще ни отведе при Него. За да Му служим с правда, трябва да сме родени от Божествения Дух. Това ще очисти сърцето и обнови ума, давайки ни нови способности да познаваме и обичаме Бога. Ще ни даде доброволно послушание към всичките Му изисквания. Това е истинското поклонение. То е плодът от делото на Светия Дух. Всяка искрена молитва е изготвена чрез Духа и такава молитва е приемлива за Бога. Откъдето и една душа да се протегне към Бога, там се изявява делото на Духа и на такава душа Бог ще открие Себе Си. Защото такива поклонници търси Той. Той чака да ги приеме и ще ги направи Свои синове и дъщери.“ /ЕГУ, Молитва, стр. 137, 138/.

В събота, 30 януари 2021 година, ще се молим за църкви „София- В“ и „София- Екзарх Йосиф“.

Църква „София В“ с пастор Атанас Стоянов ни кани да се молим за успешно реализиране  на проекта „Библия 2021“, за мисионските дейности на църквата и за младите хора – да бъдат смели и да идват на църква.

Църква „София Екзарх – Йосиф“ с пастор Цанко Митев ни кани да се молим за здравето на членовете и особено тези, които са в изолация, както и за възрастните, които са най-податливи към инфекции.

Свалете в doc-формат>>

0 0 votes
Оцени тази публикация
Запишете се
Уведомете ме за
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x